Η Εταιρεία

Καλώς ήρθες στο site μας, είμαι ο Στέφανος και εύχομαι να φανουν χρήσιμες οι πληροφορίες που έχουμε στις σελίδες μας.

Το γραφείο μας προσφέρει προσωποποιημένες και εξατομικευμένες ασφαλίσεις που αφορούν τόσο ιδιώτες όσο και εταιρείες.

Στις επόμενες σελίδες μπορείς να ενημερωθείς για τις λύσεις που μπορούμε να σας προσφέρουμε, θα βρεις επίσης εργαλεία ώστε να μπορέσεις να τιμολογίσεις το όχημα σου, την κατοικία σου και το σκάφος σου, ευελπιστώντας ότι θα βρούμε μαζί το πεδίο συνεργασίας μας.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται από το 1996 στην ασφαλιστική αγορά, με συνέπεια, ήθος, εχεμύθεια και φυσικά με απόλυτο επαγγελματισμό.

Λειτουργούμε για λογαριασμό της πελατείας μας και όχι ως αντιπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιρειών.

ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Το 1996 ξεκινά η δραστηριότητα μου ασφαλιστική βιομηχανία. Παρότι η οικογένεια μου ασχολείται με το επιχειρήν έχοντας υπό τον έλεγχο της μια κατασκευαστική εταιρεία (ΓΕΤΟΕ ΑΕ), μια τουριστική μονάδα στην Κέρκυρα (CASTRO AE) και δύο εμπορικές εταιρείες ( UNIVERSAL IMPORTEX AE & ODYSSEUS YACHTING AE), μία προσωπική μου αποζημίωση από ασφαλιστική εταιρεία με προσέλκυσε και έγινα «μόνιμος κάτοικος» της ασφαλιστικής αγοράς.

Ξεκίνησα το 1996 στην ING, το 2003 δημιουργώ την IGS insurance brokers ΕΠΕ (μεσίτες ασφαλίσεων) μια σύγχρονη εταιρεία διαρκώς αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη σύμφωνα με την τρέχουσα τεχνολογία και τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Το 2008 εξαγοράστηκε από την μεγαλύτερη εταιρεία μεσιτών ασφαλίσεων της εποχής, την ICI – HBA insurance brokers. Ανέλαβα ως Unit Manager τους ασφαλιστικούς συμβούλους της εταιρείας, την διαχείριση μεγάλων πελατών και έφερα στην ελληνική αγορά White Label προϊόντα, όπως η κάλυψη όλων των Πλαστικών Χειρουργών Ελλάδος με συμβόλαιο ειδικά σχεδιασμένο για αυτούς από τα Lloyds. Στη συνέχεια, ανέλαβα την Διεύθυνση πωλήσεων της εταιρείας πανελλαδικά, με 476 συνεργάτες.

Το 2012, λόγω της αναδιαμόρφωσης της αγοράς, θεώρησα ότι το όφελος και η εξυπηρέτηση των πελατών μου είναι πιο σημαντικά. Έτσι, ενεργοποίησα εκ νέου την IGS insurance specialist με την νέα ιδιότητα ως Ανεξάρτητος Ασφαλιστικός πράκτορας.

Λειτουργούμε ως ανεξάρτητοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και, επομένως, δεν δεσμευόμαστε έναντι καμίας ασφαλιστικής εταιρείας. Αντιθέτως, η δέσμευσή μας είναι να βρίσκουμε το καλύτερο δυνατό προϊόν, στην καλύτερη δυνατή τιμή για τον πελάτη μας, λειτουργώντας με μόνο γνώμονα το όφελος των πελάτων μας.

Θα χαρώ πολύ να βρεθούμε από κοντά (με τα νέα δεδομένα λόγω covid υπάρχει η δυνατότητα και με skype, viber etc) και να βρούμε την ιδανικότερη λύση για τις δικές σας ασφαλιστικές ανάγκες.

 

Με εκτίμηση

Για την IGS insurance specialist

 

Γεωργιάδης Κ. Στέφανος

Αρ. Αδείας Επαγγελματικού επιμελητήριου Αθηνών 6959

 

Εταιρικοί πελάτες

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΙΝΙΑΛΙΔΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΙΝΙΑΛΙΔΗΣ
2022-05-31
george markoulakis
george markoulakis
2022-05-27
Very helpful reliable trying always for best results
Διονυσιος Γιαννακοπουλος (ΣΠΑΝΑΚΟΣ)
Διονυσιος Γιαννακοπουλος (ΣΠΑΝΑΚΟΣ)
2022-05-18
Τέλεια εξυπερετηση και ασυναγωνιστες τιμές!!!!!
makis hairhouse
makis hairhouse
2022-05-09
Ο καλύτερος ασφαλιστής με δια φορά πάντα δίπλα σου σε ότι χρειαστείς
Lia Koumentaki
Lia Koumentaki
2022-05-07
Ektor Georgiadis
Ektor Georgiadis
2022-04-14
Vagelis Merianos
Vagelis Merianos
2022-04-12
Dionysia Kelgiorgi
Dionysia Kelgiorgi
2022-04-12
Με κύριο γνώμονα το συμφέρον του πελάτη, το ασφαλιστικό γραφείο του κου Γεωργιάδη προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές και προτάσεις. Ο κος Γεωργιάδης ασχολείται με πραγματικό ενδιαφέρον στις ανάγκες των πελατών του και δίνει πάντα τις καλύτερες λύσεις. Κυρίως όμως είναι πάντα παρών σε οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύψει, δίνοντάς σου την βεβαιότητα ότι στα δύσκολα δεν είσαι μόνος, είναι και εκείνος δίπλα σου,πρόθυμος να βοηθήσει!!!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΙΒΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΙΒΑΣ
2022-04-12
Mihaela Ursu
Mihaela Ursu
2022-04-12
Χρειάστηκα καθοδήγηση στην επιλογή ασφαλείας υγείας για μένα και τον γιό μου και ο κ. Στέφανος Γεωργιάδης ήταν άψογος,μου πρότεινε την καλύτερη λύση και με βοήθησε στην διεκπεραίωση των δικαιολογητικών εγγράφων. Πρόσφατα υποβληθηκα σε μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτικό οφθαλμολογικό κέντρο και από την πρώτη στιγμή έχει ασχοληθεί με όλη την διαδικασία,δεν χρειάστηκε πάρα μόνο να του προσκομίσω τα ιατρικά πιστοποιητικά. Σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα η ασφάλεια μου επέστρεψε όλο το ποσό που είχα πληρώσει. Αισθάνομαι ασφάλεια,ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή,σε ότι θα χρειαστώ ο κ.Γιωργιάδης θα είναι δίπλα σε μένα και στην οικογένεια μου,με σεβασμό και επαγγελματικό ήθος. Σας ευχαριστώ πολύ.

Περισσότερες Κριτικές