Η Εταιρεία

Καλώς ήρθες στο site μας, είμαι ο Στέφανος και εύχομαι να φανουν χρήσιμες οι πληροφορίες που έχουμε στις σελίδες μας.

Το γραφείο μας προσφέρει προσωποποιημένες και εξατομικευμένες ασφαλίσεις που αφορούν τόσο ιδιώτες όσο και εταιρείες.

Στις επόμενες σελίδες μπορείς να ενημερωθείς για τις λύσεις που μπορούμε να σας προσφέρουμε, θα βρεις επίσης εργαλεία ώστε να μπορέσεις να τιμολογίσεις το όχημα σου, την κατοικία σου και το σκάφος σου, ευελπιστώντας ότι θα βρούμε μαζί το πεδίο συνεργασίας μας.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται από το 1996 στην ασφαλιστική αγορά, με συνέπεια, ήθος, εχεμύθεια και φυσικά με απόλυτο επαγγελματισμό.

Λειτουργούμε για λογαριασμό της πελατείας μας και όχι ως αντιπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιρειών.

ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Το 1996 ξεκινά η δραστηριότητα μου ασφαλιστική βιομηχανία. Παρότι η οικογένεια μου ασχολείται με το επιχειρήν έχοντας υπό τον έλεγχο της μια κατασκευαστική εταιρεία (ΓΕΤΟΕ ΑΕ), μια τουριστική μονάδα στην Κέρκυρα (CASTRO AE) και δύο εμπορικές εταιρείες ( UNIVERSAL IMPORTEX AE & ODYSSEUS YACHTING AE), μία προσωπική μου αποζημίωση από ασφαλιστική εταιρεία με προσέλκυσε και έγινα «μόνιμος κάτοικος» της ασφαλιστικής αγοράς.

Ξεκίνησα το 1996 στην ING, το 2003 δημιουργώ την IGS insurance brokers ΕΠΕ (μεσίτες ασφαλίσεων) μια σύγχρονη εταιρεία διαρκώς αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη σύμφωνα με την τρέχουσα τεχνολογία και τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Το 2008 εξαγοράστηκε από την μεγαλύτερη εταιρεία μεσιτών ασφαλίσεων της εποχής, την ICI – HBA insurance brokers. Ανέλαβα ως Unit Manager τους ασφαλιστικούς συμβούλους της εταιρείας, την διαχείριση μεγάλων πελατών και έφερα στην ελληνική αγορά White Label προϊόντα, όπως η κάλυψη όλων των Πλαστικών Χειρουργών Ελλάδος με συμβόλαιο ειδικά σχεδιασμένο για αυτούς από τα Lloyds. Στη συνέχεια, ανέλαβα την Διεύθυνση πωλήσεων της εταιρείας πανελλαδικά, με 476 συνεργάτες.

Το 2012, λόγω της αναδιαμόρφωσης της αγοράς, θεώρησα ότι το όφελος και η εξυπηρέτηση των πελατών μου είναι πιο σημαντικά. Έτσι, ενεργοποίησα εκ νέου την IGS insurance specialist με την νέα ιδιότητα ως Ανεξάρτητος Ασφαλιστικός πράκτορας.

Λειτουργούμε ως ανεξάρτητοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και, επομένως, δεν δεσμευόμαστε έναντι καμίας ασφαλιστικής εταιρείας. Αντιθέτως, η δέσμευσή μας είναι να βρίσκουμε το καλύτερο δυνατό προϊόν, στην καλύτερη δυνατή τιμή για τον πελάτη μας, λειτουργώντας με μόνο γνώμονα το όφελος των πελάτων μας.

Θα χαρώ πολύ να βρεθούμε από κοντά (με τα νέα δεδομένα λόγω covid υπάρχει η δυνατότητα και με skype, viber etc) και να βρούμε την ιδανικότερη λύση για τις δικές σας ασφαλιστικές ανάγκες.

 

Με εκτίμηση

Για την IGS insurance specialist

 

Γεωργιάδης Κ. Στέφανος

Αρ. Αδείας Επαγγελματικού επιμελητήριου Αθηνών 6959

 

Εταιρικοί πελάτες

Αθανάσιος Μένταυλος
Αθανάσιος Μένταυλος
2021-09-08
Εξαιρετικοί επαγγελματίες με αγάπη και ιδιαίτερα εεξιδικευμενη γνώση και πολύχρονη εμπειρία για τον άνθρωπο, την οικογένεια, τον επαγγελματία, τον επιχειρηματία, και τις ανάγκες του. Το συνίσταται ανεπιφύλακτα είναι ελάχιστο....
Αλεξανδρος Σιγαλας
Αλεξανδρος Σιγαλας
2021-04-23
ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.ΠΑΝΤΑ ΑΠΙΚΟ 24ΩΡΟ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ. ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!
Akis Maroutas
Akis Maroutas
2021-04-14
Kostas Fanouriadis
Kostas Fanouriadis
2021-02-15
Αξιοπιστία, συνέπεια, εμπιστοσύνη, οργάνωση. Εξαιρετικά καλή επαγγελματική συμπεριφορά.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΟΎΡΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΟΎΡΑΣ
2021-02-12
Ευγενια Λεγακη
Ευγενια Λεγακη
2021-01-25
ioannis sideris
ioannis sideris
2021-01-15
Σας ευχαριστουμε πολυ για την υψηλη ποιοτητα της συνεργασιας μας οσον αφορα τα κριτιρια που χαρακτηριζουν αυτη .Συνεπεια, εντιμοτητα ,αποτελεσματικοτητα και καθαρο ενδιαφερον για την αναγκη του πελατη . STI TRANSFER&TRAVELLER
Ι. Μπ.
Ι. Μπ.
2020-11-28
Nikolaos Minas
Nikolaos Minas
2020-10-20
Εξυπηρέτηση Πληροφορίες Καθοδήγηση Συμπεριφορά Τιμες και οτι αλλο υπάρχει το τέλειο είναι λίγο. Σας ευχαριστώ πολύ
Mihalis Germanos
Mihalis Germanos
2020-09-16
Άψογη εξυπηρέτηση και η προσφορά που μου δώσανε ήταν η πιο ανταγωνιστική από όλες. Κάλυψαν ακριβώς τις ανάγκες μου χωρίς καμία προσπάθεια να μου πουλήσουν επιπλέον πράγματα που δεν χρειάζομαι. Αξιόπιστοι στις πληροφορίες που σου δίνουν και πολύ γρήγοροι στην επικοινωνία τους, δεν χρειάστηκε ως τώρα να περιμένω απάντηση για οτιδήποτε. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Περισσότερες Κριτικές