Η Εταιρεία

Καλώς ήρθες στο site μας, είμαι ο Στέφανος και εύχομαι να φανουν χρήσιμες οι πληροφορίες που έχουμε στις σελίδες μας.

Το γραφείο μας προσφέρει προσωποποιημένες και εξατομικευμένες ασφαλίσεις που αφορούν τόσο ιδιώτες όσο και εταιρείες.

Στις επόμενες σελίδες μπορείς να ενημερωθείς για τις λύσεις που μπορούμε να σας προσφέρουμε, θα βρεις επίσης εργαλεία ώστε να μπορέσεις να τιμολογίσεις το όχημα σου, την κατοικία σου και το σκάφος σου, ευελπιστώντας ότι θα βρούμε μαζί το πεδίο συνεργασίας μας.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται από το 1996 στην ασφαλιστική αγορά, με συνέπεια, ήθος, εχεμύθεια και φυσικά με απόλυτο επαγγελματισμό.

Λειτουργούμε για λογαριασμό της πελατείας μας και όχι ως αντιπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιρειών.

ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Το 1996 ξεκινά η δραστηριότητα μου ασφαλιστική βιομηχανία. Παρότι η οικογένεια μου ασχολείται με το επιχειρήν έχοντας υπό τον έλεγχο της μια κατασκευαστική εταιρεία (ΓΕΤΟΕ ΑΕ), μια τουριστική μονάδα στην Κέρκυρα (CASTRO AE) και δύο εμπορικές εταιρείες ( UNIVERSAL IMPORTEX AE & ODYSSEUS YACHTING AE), μία προσωπική μου αποζημίωση από ασφαλιστική εταιρεία με προσέλκυσε και έγινα «μόνιμος κάτοικος» της ασφαλιστικής αγοράς.

Ξεκίνησα το 1996 στην ING, το 2003 δημιουργώ την IGS insurance brokers ΕΠΕ (μεσίτες ασφαλίσεων) μια σύγχρονη εταιρεία διαρκώς αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη σύμφωνα με την τρέχουσα τεχνολογία και τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Το 2008 εξαγοράστηκε από την μεγαλύτερη εταιρεία μεσιτών ασφαλίσεων της εποχής, την ICI – HBA insurance brokers. Ανέλαβα ως Unit Manager τους ασφαλιστικούς συμβούλους της εταιρείας, την διαχείριση μεγάλων πελατών και έφερα στην ελληνική αγορά White Label προϊόντα, όπως η κάλυψη όλων των Πλαστικών Χειρουργών Ελλάδος με συμβόλαιο ειδικά σχεδιασμένο για αυτούς από τα Lloyds. Στη συνέχεια, ανέλαβα την Διεύθυνση πωλήσεων της εταιρείας πανελλαδικά, με 476 συνεργάτες.

Το 2012, λόγω της αναδιαμόρφωσης της αγοράς, θεώρησα ότι το όφελος και η εξυπηρέτηση των πελατών μου είναι πιο σημαντικά. Έτσι, ενεργοποίησα εκ νέου την IGS insurance specialist με την νέα ιδιότητα ως Ανεξάρτητος Ασφαλιστικός πράκτορας.

Λειτουργούμε ως ανεξάρτητοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και, επομένως, δεν δεσμευόμαστε έναντι καμίας ασφαλιστικής εταιρείας. Αντιθέτως, η δέσμευσή μας είναι να βρίσκουμε το καλύτερο δυνατό προϊόν, στην καλύτερη δυνατή τιμή για τον πελάτη μας, λειτουργώντας με μόνο γνώμονα το όφελος των πελάτων μας.

Θα χαρώ πολύ να βρεθούμε από κοντά (με τα νέα δεδομένα λόγω covid υπάρχει η δυνατότητα και με skype, viber etc) και να βρούμε την ιδανικότερη λύση για τις δικές σας ασφαλιστικές ανάγκες.

 

Με εκτίμηση

Για την IGS insurance specialist

 

Γεωργιάδης Κ. Στέφανος

Αρ. Αδείας Επαγγελματικού επιμελητήριου Αθηνών 6959

 

Εταιρικοί πελάτες

Socialtax
Socialtax
2022-10-17
Συνεργαζόμαστε περίπου 5 έτη και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες του γραφείου. Βρήκαμε αυτό που για καιρό αναζητούσαμε ! Επαγγελματισμό, συνέπεια και καλές τιμές.
Μανος Μ.
Μανος Μ.
2022-10-17
Πολύ εξυπηρετικός κ πρόθυμος για συνεργασία με τον πελατη!Να του εξηγήσει το οτιδήποτε τον απασχολεί!Μπραβο κύριε Στέφανε!!!
Polychronis Papamichail
Polychronis Papamichail
2022-10-16
Με την συνεργασία που έχουμε 30 ετών και πάνω, η IGS και ο Στέφανος Γεωργιάδης , είναι πάντα δίπλα μας σε κάθε επιχειρηματική μας κίνηση. 10 στα 10 !!
GEORGE MITALOULIS
GEORGE MITALOULIS
2022-10-16
Εξαιρετικοί επαγγελματίες που χρησιμοποιώ χρόνια για τις υποθέσεις μου, ταχύτατοι, εξειδικευμένοι και ενημερωμένοι !
Crazy Feat
Crazy Feat
2022-09-07
Πρότυπες υπηρεσίες ευρωπαϊκού επιπέδου με βαθιά γνώση του αντικειμένου και εξαιρετικά ευγενική αντιμετώπιση. Μας προτάθηκαν όλες οι επιλογές μέσω των μεγαλύτερων εταιρειών της αγοράς σε εξαιρετικές τιμές! Συστήνoυμε ανεπιφύλακτα!!!
Maggie Mi
Maggie Mi
2022-07-27
Mr. Georgiadis is very professional and diligent. We are very happy to know him. He has given us a lot of professional advice and helped us develop a detailed insurance plan. I hope to recommend him to those who need insurance. It is very worthwhile.
ΣΧΟΛΗ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΣΓΟΥΡΟΣ
ΣΧΟΛΗ ΤΑΧΥΠΛΟΩΝ ΣΓΟΥΡΟΣ
2022-07-18
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ .ΚΥΡΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ Κ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΗΘΟΣ
Constantine Theodossiou
Constantine Theodossiou
2022-07-08
Ο κος Γεωργιάδης είναι πολύ εξυπηρετικός και υπομονετικός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Περισσότερες Κριτικές

Translate »