Η Εταιρεία

Το γραφείο μας προσφέρει προσωποποιημένες και εξατομικευμένες ασφαλίσεις που αφορούν τόσο ιδιώτες όσο και εταιρείες. Μεταβείτε στις επόμενες σελίδες προκειμένου να ενημερωθείτε για τις λύσεις που μπορούμε να σας προσφέρουμε, ευελπιστώντας ότι θα βρούμε μαζί το πεδίο συνεργασίας μας. Το γραφείο μας δραστηριοποιείται από το 1996 στην ασφαλιστική αγορά, με συνέπεια, ήθος, εχεμύθεια και φυσικά με απόλυτο επαγγελματισμό. Λειτουργούμε για λογαριασμό της πελατείας μας και όχι ως αντιπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιρειών.

ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Το 1996 ξεκινά η δραστηριότητα του Στέφανου Γεωργιάδη στην ασφαλιστική βιομηχανία. Παρότι η οικογένεια του ασχολείται με το επιχειρήν έχοντας υπό τον έλεγχο της μια κατασκευαστική εταιρεία (ΓΕΤΟΕ ΑΕ), μια τουριστική μονάδα στην Κέρκυρα (CASTRO AE) και δύο εμπορικές εταιρείες ( UNIVERSAL IMPORTEX AE & ODYSSEUS YACHTING AE), μία προσωπική του αποζημίωση από ασφαλιστική εταιρεία τον προσέλκυσε και έγινε «μόνιμος κάτοικος» της ασφαλιστικής αγοράς.

Ξεκινά το 1996 στην ING, το 2003 δημιουργεί την IGS Ασφαλίσεων ΕΠΕ. Είναι μια σύγχρονη εταιρεία διαρκώς αναπτυσσόμενη και εξελισσόμενη σύμφωνα με την τρέχουσα τεχνολογία και τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Προσφέρει σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες πρωτοποριακές ολοκληρωμένες λύσεις τις οποίες, μελετά, υλοποιεί και υποστηρίζει το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της που διαθέτουν δεξιότητες και τεχνογνωσία διαθέτοντας στην αγορά υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Έχουμε επικεντρωθεί στις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών μας και τους υποστηρίζουμε ώστε να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα και την αποδοτικότητά τους. Η συνεργασία μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στην εντιμότητα και στην ειλικρινή επικοινωνία. Εστιάζουμε στο μέλλον των υπαρχουσών αγορών και εφαρμόζουμε την εμπειρία μας στην παραγωγή εξειδικευμένων εφαρμογών ισχυροποιώντας τη θέση μας και σε νέες αγορές.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Επένδυση σε νέες τεχνολογίες. Οι στρατηγικές συνεργασίες που έχει συνάψει η εταιρεία με κορυφαίες εταιρίες της παγκόσμιας αγοράς της Ασφαλιστικής Βιομηχανίας της δίνουν την δυνατότητα να αναπτύξει και να διαθέσει προηγμένα ασφαλιστικά προϊόντα. Ένα παράδειγμα είναι η ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης πλαστικών χειρουργών (2010 – 2011 – 2012) , η κάλυψη δίδεται από τα Lloyds !

Η εταιρεία μας έχει ανοιχτούς ορίζοντες, χωρίς περιορισμούς, χωρίς όρια.

Μία εταιρεία με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες να είναι ανταγωνιστικοί, με γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης μέσα από μια νέα επαγγελματική αντίληψη που ενώνει δημιουργικά ασφαλιστικές εταιρείες, ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και πελάτες.

Απώτερος σκοπός μας είναι η κάλυψη των κινδύνων των πελατών και η αύξηση των επιχειρηματικών εσόδων των συνεργατών, η βελτιστοποίηση των διαδικασιών σε θέματα προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, η πλήρης ικανοποίηση των επιθυμιών και των απαιτήσεων των πελατών και η βελτιστοποίηση των ενδο επιχειρισιακών διαδικασιών.