5+1 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις για την ασφάλεια υγείας

Aναρωτιέσαι γιατί η ασφάλεια υγείας είναι απαραίτητη; Θεωρείς ότι εάν αποταμιεύεις για μια ώρα ανάγκης θα ανταπεξέλθεις σε κάποιο πιθανό πρόβλημα; Κι όμως, ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας σου παρέχει πολλά περισσότερα από οικονομική κάλυψη σε μια δύσκολη στιγμή.

 

Οπότε, καλό είναι να γνωρίζεις ότι:

1

Η ασφάλιση υγείας απευθύνεται σε όλους. Τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά, αφού υπάρχουν εξειδικευμένα προγράμματα, τα οποία παρέχουν καλύψεις που ταιριάζουν στο προφίλ και τις ανάγκες του καθένα.

2

Ένα πρόβλημα υγείας δεν μπορεί να περιμένει και τα ασφαλιστικά προγράμματα σου προσφέρουν άμεση πρόσβαση χωρίς αναμονές στη δευτεροβάθμια περίθαλψη και στα νοσοκομειακά ιδρύματα της επιλογής σου.

3

Η πρόληψη είναι αναγκαία και τα προγράμματα υγείας περιλαμβάνουν παροχές, όπως δωρεάν ετήσιο check up, διαγνωστικές εξετάσεις ή επισκέψεις σε γιατρούς, φροντίζοντας για την καλή υγεία των ασφαλισμένων.

4

Το κόστος ενός σύγχρονου προγράμματος υγείας είναι σήμερα πιο οικονομικό και προσιτό. Πρέπει να γνωρίζεις ότι καθορίζεται από τις καλύψεις που παρέχει, αλλά και από παράγοντες όπως το ενεργό κοινωνικό ταμείο ασφάλισης, το ποσό της απαλλαγής και άλλα.

5

Είναι πολύ σημαντικό το ποσοστό κάλυψης, δηλαδή το ποσοστό των εξόδων που θα καλύψει η ασφαλιστική ανάλογα με τους όρους του συμβολαίου. Με 100% κάλυψη από το πρώτο ευρώ έχεις το απόλυτο πλεονέκτημα.

6

Τα ισόβια προγράμματα ασφάλειας υγείας προβλέπουν συνήθως μια ελάχιστη ετήσια αναπροσαρμογή ασφαλίστρων, ενώ εσύ μπορείς να νιώθεις σίγουρος και ασφαλής για πάντα.

 

Θες να μάθεις τα ασφάλιστρα βάση της ηλικίας σου;

Στείλε μας την ημερομηνία γέννησης σου εδώ

Translate »